Bij de meeste mensen staat de kerstboom alweer mooi versierd in huis, tijd om dus ook cadeautjes voor onder de kerstboom te gaan halen. En natuurlijk horen daar ook cadeautjes voor je hond bij. Om je een beetje te helpen bij het uitzoeken van leuke, maar ook verantwoorde kerstcadeaus voor je hond hebben wij speciaal een aantal producten geselecteerd die je hond erg leuk vind om te krijgen.

Churpi Originial Himalayan Yak Cheese Dog Chew

Deze kauwsnack is een perfecte bron van gezond entertainment voor je hond. Churpi’s zijn kauwstaven, gemaakt van jakmelk en door het speciale bereidingsproces extreem hard, vrij van chemicaliën, conserveermiddelen en lactose. Daarnaast bevat deze snack veel essentiële voedingsmiddelen zoals vitamine A, B12, D en K, maar ook hoogwaardige eiwitten, calcium en fosfor. Door het lage vetpercentage in deze kauwstaven, zijn ze ook heel erg geschikt voor honden die op hun lijn moeten passen. 

Verkrijgbaar in verschillende maten, zodat er voor iedere hond een geschikte Churpi is!


FlossieZz Snuffelmat

Snuffelmatten zijn een erg leuk hersenwerk spelletje voor honden. Door brokjes en beloningen tussen de slierten van de mat te verstoppen, moet de hond zoeken en daarbij zijn hersenen gebruiken. Snuffelmatten kunnen voor urenlang speelplezier bij uw hond zorgen!


Luxe HondenkussenIedere hond verdient een mooi hondenkussen. Een eigen plekje in huis speciaal voor de hond geeft een veilig gevoel en een comfortabele plek om te slapen. Wij hebben daarom een mooi dik kussen uitgekozen, waarvan zowel de hoes als het binnenkussen wasbaar zijn.

Vetramil Paw Wax

In de donkere, koude wintermaanden kunnen ijs, strooizout en sneeuw de voetkussentjes van de hond beschadigen. De huid kan geïrriteerd raken en er kunnen pijnlijke kloofjes ontstaan. Vetramil Paw Wax zorgt voor een bescherming van de voetkussentjes waardoor uw hond ook in de winter onbezorgd naar buiten kan.

Pensstaafjes

De ultieme snack voor uw hond! Pensstaafjes hebben voor honden een onweerstaanbare smaak en geur. De feestdagen zijn dan natuurlijk ook het perfecte moment om uw hond te verwennen met deze lekkernij!

Met deze tips is er geen enkele reden meer om geen cadeaus voor de hond onder de kerstboom te hebben! Wat voor leuks of lekkers krijgt jou hond met Kerst? 

5 Leuke kerstcadeaus voor je hond

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *