EM-X Keramiek is een natuurlijk product dat kan worden ingezet in vele situaties. Het materiaal kan onder andere worden gebruikt om de waterkwaliteit te verbeteren, de vruchtbaarheid van bodem te bevorderen en de kiemkracht en groei van zaden en planten positief te beïnvloeden. Daarnaast kan het keramiek ingezet worden tegen teken en vlooien bij huisdieren.

De werkzaamheid van EM-X Keramiek is gebaseerd op het principe dat energie kan worden behouden en overgedragen, doordat deze eigenschappen worden ingebakken in de klei. Deze energie heeft een positieve invloed op de algehele gezondheid van het huisdier en draagt daardoor bij aan de afweer van teken en vlooien. Vooral in samenwerking met andere producten, zoals STOP! Aromatherapie druppels en fenegriek, zullen er minder teken en vlooien op uw huisdier aangetroffen worden.

Prof. Dr. Teruo Higa richt zijn onderzoek op de effecten van EM-X Keramiek, door onder andere de betrokken bacteriën te bestuderen. Meer informatie over zijn onderzoek staat hier beschreven.

EM-X Keramiek voor honden