Binnen een periode van 7 werkdagen is het mogelijk geleverde goederen zonder opgave van reden te retourneren. De termijn begint op het moment dat de bestelde goederen geleverd zijn.

Indien de geleverde goederen niet binnen de termijn van 7 werkdagen teruggezonden zijn naar FlossieZz, is de koop een feit en kan de klant hier niet op terugkomen. De klant is verplicht alvorens geleverde goederen retour te zenden, FlossieZz hierover te berichten. Daarnaast dient de klant te bewijzen dat de geleverde goederen tijdig zijn teruggestuurd.

Wanneer de geleverde goederen zijn gebruikt, bezwaard of op enige wijze beschadigd zijn geraakt, vervalt het recht op ontbinding van de aankoop. FlossieZz draagt er zorg voor dat binnen 30 dagen na ontvangst van de retourzending, het volledige aankoopbedrag van de geretourneerde producten aan de klant wordt terugbetaald. Het terugzenden van de geleverde goederen komt geheel voor rekening en risico van de klant.

Met uitzondering van de producten van Relaxopet, daarvoor geldt een retourtermijn van 14 indien het apparaat in nieuwstaat in de originele, onbeschadigde verpakking wordt geretourneerd.

Afgeprijsde artikelen kunnen niet geretourneerd worden.